Testimoniale

DJ GEORGE THOMAS NUNTA EVENIMENTE NUNTI WEDDINGS EVENTS BUCURESTI

Testimoniale

O parte dintre clienti ne-au scris parerea despre evenimentele pe care le-am onorat in calitate de DJ

“ Este foarte important ca un DJ să știe să ia pulsul ringului de dans. Să găsească acel element comun care să îi țină pe toți în mișcare: tineri sau mai puțin tineri, generația ’80 sau a anilor 2000. DJ George Thomas știe să unească petrecăreții! 4 ani, cât am fost PR în Club El Dictador, mi-a demonstrat acest lucru! Pe langă aceasta, este lăudabil și faptul că are talent la editarea foto, iar uneori se trecea singur pe afiș. Recomand pentru orice gen de petrecere! Este un DJ care știe să se joace cu toate stilurile muzicale!”

Mihaela Coserariu
P.R. CLUB EL DICTADOR

 

“ De fiecare data cand planifici un eveniment, conteaza foarte mult partea de sunet/DJ. Si aici se incurca multi, mai ales daca nu cunosti exact aspectele ce trebuie luate in considerare. Ca sa vorbesc de nunta mea, am apelat la George pentru ca mi-a fost recomandat de mai multi prieteni. Nu cred ca este nevoie sa mai mentionez ca dispune de orice fel de muzica (cam tot ce ti-ar putea trece prin cap). Am ramas placut impresionat de echipamentele cu care lucreaza; am observant o consola profesionala de la Traktor si un laptop MacBook Air. Va spun sincer ca nu oricine dispune de aceste scule. Pe langa asta, pentru ca am vrut sa imi fac o dambla, l-am rugat pe George sa imi faca rost si de 2 pick-up-uri Technics; am vrut sa fiu si eu DJ pentru o ora la nunta mea. Bineinteles ca s-a rezolvat fara nici un fel de problema. Trecand peste detaliile tehnice, atitudinea lui George este de asemenea de laudat. Nu exista cuvantul “nu” la el in vocabular; incearca, se straduieste, si reuseste sa treaca peste orice provocare, orice cerinta. Imi dau seama ca poate fi extrem de greu uneori, mai ales cand lucrezi cu oameni diferiti. Ca si eveniment in sine, nu au fost probleme deloc. Sunetul a fost mai mult decat OK, luminile la fel (mai ales laserele), iar muzica, pe gustul tuturor; ca orice DJ adevarat, el stie exact cum sa combine piesele in asa fel incat sa combine toate genurile, in functie de public. Si face asta foarte bine. Ca o concluzie: daca aveti nevoie de DJ, sunet, lumini, sau orice alte servicii legate de eveniment, apelati cu incredere. Garantez 100% si il voi recomnda si altor prieteni pe viitor”

Andrei Iliescu
GENERAL MANAGER AT FINDING ROMANIA

 

“ Iti multumim pentru o nuntă de poveste. Iti multumim ca ne-ai ajutat cu sfaturi si ca am avut o colaborare foarte bună. Am dansat la nuntă ca a doua zi nu mai puteam de picioare 😊😊 Muzica a fost pe placul nostru si am vazut implicarea ta pe tot parcursul evenimentului. Te apreciem sincer pentru felul unic prin care „comunici” cu invitatii. Continua sa faci ceea ce faci, deoarece o faci bine! Nu regretam nici un moment alegerea facuta si te recomandam cu caldura tuturor prietenilor si cunoscutilor care doresc sa organizeze, pe viitor, o petrecere reusita. Mult succes in continuare!”

Alina Cristina Gângu
Training & HR at Arsis Vodafone